De RoodBonBonter
Echte Roodbonter kaasbonbons
Boer Evert nam altijd een kaas mee naar verjaardagen. Dat werd erg gewaardeerd, maar de kaas verdween gelijk in de koelkast tot bij de borrel of het kaasplankje. Het was eerst tijd voor koffie, met een zoete lekkernij.
Met lede ogen zag Evert zijn kaas uit beeld verdwijnen, terwijl hij een bonbon voorgeschoteld kreeg. Hij nam hem tussen duim en wijsvinger, draaide hem eens rond. Zou hij geen kaasproduct kunnen verzinnen dat bij de koffie past…?
Natuurlijk! Dus vol trots presenteren wij: de RoodBonBonter. Want kaas bij de koffie, dat is zo gek niet! De RoodBonBonter is een overheerlijke bonbon met een kern van appelstroop en zachte oude kaas, ondergedompeld in witte chocola. Het zoete van de stroop en chocola gecombineerd met ons lichtzoute Outje zorgt dat je er altijd nog één wil.
Kaas voor bij elke gelegenheid
Een zoetje en een zoutje
Met appelstroop en ons Outje!
Bewaartips
Chocola, heb jij er kaas van gegeten?
RoodBonBonters combineren de heerlijke smaken van kaas en chocolade. Dat betekent wel dat beide goed moeten blijven. Bewaar de kaasbonbons daarom niet te koud en niet te warm. Niet zo koel als kaas, niet zo warm als chocola. Tussen de 12 en 16 graden uit de zon is perfect.